Kies regio en taal

Kies je taal

Menu

Ons doel

"Hitachi ABB Power Grids levert energie voor een toekomst met duurzame energie, met baanbrekende en digitale technologieën als de partner bij uitstek om een sterker, slimmer en groener net mogelijk te maken."

Als individuele bedrijven zijn Hitachi en ABB al meer dan een eeuw toonaangevend in het innoveren en verbeteren van technologie. Als Hitachi ABB Power Grids bouwen we op dit erfgoed voort om de belangrijke uitdagingen van vandaag voor het bedrijfsleven en de samenleving aan te pakken. 

Onze toekomst voor duurzame energie vormgeven

"Wij geloven dat toegankelijke energie essentieel is voor de welvarende groei van de samenleving en het bedrijfsleven. Echte vooruitgang kan alleen worden geboekt door de economische, maatschappelijke en ecologische waardecreatie in harmonie met elkaar in evenwicht te brengen. We doen dit voor de generatie van vandaag en voor toekomstige generaties."

Claudio Facchin - Chief Executive Officer van Hitachi ABB Power Grids

Het 'tijdperk van duurzame energie' stimuleren met het toonaangevende open digitale platform

Door voor Hitachi ABB Power Grids te kiezen, profiteren klanten van de voordelen van het toonaangevende open digitale platform. Hiermee worden de netten van de wereld in het tijdperk van de duurzame energie gebracht. Klanten waarderen onze baanbrekende oplossingen die de elektriciteitsnetten van de wereld sterker, slimmer en groener maken. Het resultaat zijn netten die betrouwbaarder en intelligenter zijn en gericht zijn op een duurzame energietoekomst voor iedereen.

Klantgerichtheid en vertrouwde partnerschappen

Het is voor ons van essentieel belang om dicht bij onze klanten te blijven en een klantgerichte focus te hebben bij alles wat we doen. Door vertrouwde, langdurige partnerschappen te ontwikkelen zullen we nog meer waarde genereren door de beste oplossingen te bieden die de belofte van een duurzame energietoekomst waarmaken.

Co-creatie van baanbrekende technologieën en digitale oplossingen met klanten en partners

Onze pioniersgeest is geworteld in onze filosofie van co-creatie. Door zij-aan-zij met onze klanten en partners samen te werken, creëren we oplossingen met toegevoegde waarde. Onze klanten waarderen de unieke mogelijkheden die we bieden op het gebied van duurzame energie en geavanceerde digitale technologieën. Dit biedt veilige, hoogwaardige en betrouwbare oplossingen die een positieve zakelijke impact hebben.

Onze overtuigingen - waardecreatie in harmonie

Onze 36.000 getalenteerde experts zetten zich in om energie toegankelijker, betaalbaarder en duurzamer te maken en daarmee de levenskwaliteit van miljoenen mensen wereldwijd verbeteren. Ons doel is gebaseerd op een reeks overtuigingen dat toegankelijke energie essentieel is voor de groei en welvaart van de samenleving en het bedrijfsleven. Wij zijn van mening dat we moeten evolueren naar een toekomst voor duurzame energie. Om deze ambitie te verwezenlijken, moeten we in harmonie zorgen voor een evenwicht tussen economische, maatschappelijke en ecologische waardecreatie. Als Hitachi ABB Power Grids beschouwen wij onze rol niet alleen om dit te realiseren, maar ook om markt- en brancheverandering te stimuleren en duurzame ontwikkeling te bevorderen.