Kies regio en taal

Kies je taal

Menu

Powering Good: voor een duurzame energietoekomst

Hitachi ABB Power Grids is een baanbrekende technologieleider.

Onze toonaangevende energie- en digitale technologieën, geavanceerde automatiseringssystemen en open digitale platforms transformeren de bedrijven van onze klanten en leveren aanzienlijke operationele en zakelijke waarde op. 

Alleen door de effectieve digitalisering van alle elementen van de energiewaardeketen kan dit worden gerealiseerd. Bij Hitachi ABB Power Grids gebruiken we toonaangevende open digitale platforms om onze netten naar een toekomst van duurzame energie te brengen. 

We leveren baanbrekende oplossingen die de elektriciteitsnetten van de wereld sterker, slimmer en groener maken. Het resultaat zijn netten die betrouwbaarder en intelligenter zijn en gericht zijn op een duurzame energietoekomst voor iedereen. Met het geavanceerde portfolio van Hitachi ABB Power Grids van duurzame, digitale energieoplossingen, zullen we nog meer waarde creëren voor klanten in de sectoren energie (nutsbedrijven) en industrie, mobiliteit, IT en leven (steden).

"We zullen als baanbrekende technologieleider blijven focussen op wat waarde toevoegt aan onze klanten en partners en we zullen samen nieuwe producten en digitale oplossingen creëren en ontwikkelen die een duurzame energietoekomst zullen ondersteunen."

Claudio Facchin - Chief Executive Officer van Hitachi ABB Power Grids

Een toekomst voor duurzame energie, met baanbrekende digitale technologieën voor toekomstige generaties.

About us

Powering Good

Wij zijn van mening dat het stimuleren van een sterker, slimmer en groener elektriciteitsnet vooruitgang kan stimuleren voor een duurzame energietoekomst. Toegankelijke energie is essentieel is voor de groei van de samenleving en het bedrijfsleven. Echte vooruitgang kan alleen worden geboekt door de economische, maatschappelijke en ecologische waardecreatie in harmonie met elkaar in evenwicht te brengen voor de generatie van vandaag en voor toekomstige generaties.