Kies regio en taal

Kies je taal

Menu

Baanbrekende aanpak

Cultuur van gezamenlijke innovatie en co-creatie

Wat veel nieuwe talenten aantrekt om zich bij ons aan te sluiten, is onze open cultuur van samenwerking en co-creatie. We weten dat ideeën overal vandaan kunnen komen en dat de beste ideeën vaak worden ontwikkeld binnen informele teams van multidisciplinaire experts. We nemen een open en inclusieve benadering van ons dagelijks werk en onze experts genieten van de mogelijkheid om oplossingen te ontwikkelen als onderdeel van projectteams.

Hoewel we veel experts van wereldklasse in dienst hebben, weten we ook dat samenwerking de sleutel is bij het bereiken van de beste oplossingen. We moedigen onze experts aan om brede netwerken te vormen die nationale grenzen en gebieden overspannen. Dit doen we samen met klanten, industriepartners, beleidsmakers, de academische wereld en onderzoeksinstanties. Onze cultuur voedt een filosofie van co-creatie om uitdagingen op te lossen – ‘faster alone, but further together’. We werken ook samen met veel startups om de volledige eco-structuur van het potentieel te benutten.

Meer waarde toevoegen door 'outside-in thinking'

Onze klanten rekenen erop dat we pioniers zijn in ons eigen vakgebied (bijvoorbeeld HVDC, transformatoren, netbeveiliging en -besturing, HV-stroomonderbrekers, enz.). De extra waarde die we genereren komt echter vaak voort uit ons vermogen om technologische ontwikkelingen uit andere sectoren over te nemen en vervolgens weer toe te passen op onze kerngebieden. Voorbeelden variëren van plasmafysica tot softwarearchitectuur. We hebben hierbij de nodige processen en projectdisciplines opgesteld die nodig zijn om het allemaal samen te brengen en echte impact te leveren. 

We stellen ons ten doel om een open geest te behouden, out-of-the-box te denken en een brede visie te ontwikkelen. Het voortzetten van onze baanbrekende aanpak is van fundamenteel belang voor onze bedrijfsstrategie en onze cultuur, die wordt gekenmerkt door onze pioniersgeest. Elk jaar investeren we fors in R&D. We zijn toegewijd aan de lange termijn en door vooruit te kijken kunnen we de uitdagingen van klanten duurzamer oplossen. 

Aanzienlijke investeringen in R&D

We hebben zes grote onderzoekscentra over de hele wereld in China, Europa en de VS. Bovendien hebben we een wereldwijd netwerk van ontwikkelingscentra voor oplossingen. Gecombineerd met onze uitgebreide wereldwijde footprint en ons uitgebreide lokale kantorennetwerk, voegen we voortdurend toe aan ons ecosysteem van kennis, dat de nieuwste referentiepunten en beste praktijken omvat die nodig zijn om te anticiperen op en te voldoen aan de behoeften van klanten.