Kies regio en taal

Kies je taal

Menu

Baanbrekende technologieën

Onze pioniersgeest en toewijding aan innovatie

Onze pioniersgeest en toewijding aan continue innovatie zit diep in ons DNA. Het drijft ons om 'verder te gaan' met natuurlijke nieuwsgierigheid en de opwinding van een wereldprimeur die ons hart sneller laat kloppen!

Al meer dan een eeuw worden we erkend als pioniers en koplopers in technologieontwikkeling en het leveren van klantwaarde door een oplossingsgerichte aanpak te hanteren. In de afgelopen decennia hebben we een mentaliteit ontwikkeld om altijd te anticiperen op de toekomstige behoeften van onze klanten. We koesterden deze geest, en vandaag de dag blijven onze getalenteerde experts op zoek naar nieuwe manieren om de behoeften van klanten op te lossen en om zo de grote maatschappelijke uitdagingen aan te pakken.

"Elektriciteit is een fundamentele voorwaarde voor menselijke vooruitgang. Vandaag moeten we een aantal enorme maatschappelijke uitdagingen overwinnen. Nu de wereldbevolking tegen 2050 naar verwachting 9,7 miljard mensen zal bereiken, neemt de vraag naar elektriciteit snel toe. Meer dan een miljard mensen hebben geen betrouwbare toegang tot elektriciteit. Tegelijkertijd hebben we dringend oplossingen nodig voor duurzame energie. Maar om elektriciteit te krijgen waar het nodig is, is de juiste competentie en toewijding aan innovatie nodig om de complexiteit te overwinnen. We doen dit betaalbaar, betrouwbaar en op een duurzame en moderne manier.”

Gerhard Salge, Chief Technology Officer